Jak dla mnie to atrakcyjnośc i roznorodnośc lokacji przebija czarnobyl o kilka dlugości. Szok. Dawajcie cynk nastepnym razem przed takimi wyprawami!
Jestem Władcą wszechświata, Niszczycielem galaktyk!
------------------------------
"Jeśli chcesz mieć coś czego inni nie mają, rób coś czego inni nie robią"
z wykopu: http://grelus.org/blog/2010/08/obiekt-3001/
ile prawdy w artykule to sie nie wypowiadam, ale za to sam obiekt wyglada jak budowany na jedno kopyto z tym pod klominem, tylko dobrze zachowany z gadzetami w środku (fajne fotki na samym dole)
potrzebuje map na ktorych znajde lokalizacje opuszczonych w okolicach TriCity, szczegolnie interesują mnie tereny wastedlandowo-leśne bąd? polozone wzdluz starych lini kolejowych. a najlepiej jedno i drugie. a im trudniejszy teren tym lepiej.
"To takie proste: wystarczy wkurwić kilka osób, aby kilka osób było wkurwionych"
z gotowa mapa bedzie ciezko. ale moge na szybko z glowy cos wrzucic. ktos cos dopisze i sobie poszukasz tych miejsc i moze zrobisz taka mape.
- poligon jasien w gdansku. teren poligonowo-lesny z nasypem i wiaduktami po przedwojennej lini kolejowej
- wiadukt w Rutkach. wyglada na zniszczony i opuszczony ale podobno co kilka dni czy tygodni przejezdza przez niego lekki sklad towarowy.
- opuszczona przedwojenna linia kolejowa z zukowa do gdansk-zaspa. od zukowa do obwodnicy trojmiasta zachowaly sie tory. dalej biegnie przez wspomniany poligon
- opuszczona linia skm z gdanska glownego do nowego portu. biegnie przez zaludnione dzielnice ale sprawia wrazenie odludzia. obecnie moze byc mniej atrakcyjne ze wzgledu na budowe stadiony na euro.
- gorki zachodnie. teren industrialno-lesny. obocnie regulanie patrolowany przez straz portowa