[KUPIE] 386

masz na handel militaria? materialy rozszczepialne? mlodszÄ… siostre? moze gadgety falloutowe lub przedwojenne artefakty? Zapraszamy tutaj
Awatar użytkownika
Jagi
Posty: 1523
Rejestracja: 15 sie pn 2005, 12:00 am
Facebook: 3C
Kontakt:

[KUPIE] 386

Post autor: Jagi » 13 gru pt 2013, 8:41 pm

Pilnie (ten weekend) kupie, zamienie kompletna dzialajaca maszyne 386, 486 z monitorem obudowa i takietam - slowem dzialajaca. Najlepiej z win311 lub gorzej 95. Maszyna jest mi potrzebna do komunikacja z wypalarka plazmowa czyli jednym slowem do roboty.

Jesli ktos ma to mail (danieljaguszewski@wp.pl, fon (517203278), lub priv.


PILNE!

Awatar użytkownika
hankvonhelvete
Posty: 49
Rejestracja: 01 paź pn 2012, 9:44 pm
Facebook: stare młoty

Re: [KUPIE] 386

Post autor: hankvonhelvete » 13 gru pt 2013, 11:58 pm

w tamtym tygodniu walczyłem ze starym serwo napedem siemensa ...
program parametryzacji oczywiscie archaiczny - DOS ....pod XP zżarło procka czego efektem było zerwanie komunikacji ze sterownikiem
pomogło postawienie wirtualnej maszyny ..
All my friends are dead.

Awatar użytkownika
Jagi
Posty: 1523
Rejestracja: 15 sie pn 2005, 12:00 am
Facebook: 3C
Kontakt:

Re: [KUPIE] 386

Post autor: Jagi » 14 gru sob 2013, 12:01 am

Wirtalna maszyna przekroczy mozliwosci intelektualne operatora tego sprzetu. I to wielokrotnie. To musi byc sporzet w ktorym malo co da sie spierdolic.

Awatar użytkownika
hankvonhelvete
Posty: 49
Rejestracja: 01 paź pn 2012, 9:44 pm
Facebook: stare młoty

Re: [KUPIE] 386

Post autor: hankvonhelvete » 14 gru sob 2013, 12:12 am

Wez pod uwage ze sam 386 ma juz sporo lat , jego ewentualne naprawy tez słabo widze :)
operator w wirtualnej maszynie bedzie widział przeciez to samo co pod starym kompem , mozesz ograniczyc mu dostep do oprogramowania dodatkowym kontem uzytkownika :)
u mnie w robocie to zawsze pomaga
All my friends are dead.

ODPOWIEDZ